Velkommen til Haslev Frikirke – FaceOut.

Lørdag d. 9. december kl. 10.00 – Ekklesia Fællesmøde

i Kultunariet på Søndergade 12 A i Haslev. Vi har planlagt en dag som vil være oplagt til at invitere børn, venner og andre med til. Dagen bliver fyldt med hygge og fællesskab samt inspirerende taler og oplæg af Harald Giesebrecht og Bjørn Ottesen. Harald taler et let forståeligt norsk, men der vil være mulighed for oversættelse. Eftermiddagen sluttes med et julesangprogram med Iben Bidstrup og Timon Müller. Husk at medbringe noget spiseligt til frokost, men vi laver også nogle ekstra sandwich for en sikkerheds skyld. Alle er meget velkommen!

Bobo Moreno støttekoncert i Kultunariet giver unge flygtninge musikundervisning! Søndag den 17. december kl. 16.00 fyldes Kultunariet i Haslev med julesang og musik på højt niveau, når Bobo Moreno synger en række af julens klassikere sammen med sit håndplukkede band af musikere, bl.a Peter og Ole Kibsgaard, Al Agami m.fl. Musikerne har afholdt en række koncerter i de danske asylcentre landet over, og har for nylig etableret flere lydstudier, hvor børn og unge kan lære at synge og indspille musik.

Koncerten arrangeres af Haslev Frikirke – FaceOut i samarbejde med Røde Kors Haslev og Røde Kors Asyl. Billetter sælges efter “først til mølle” princippet, og der er plads til 240 publikummer i Kultunariet. Så skynd jer ind og bestil billet til en fantastisk koncert med et rigtig godt formål.
Find os på Facebook